BEDRIJFSCONCEPTEN DIE BLIJVEN HANGEN

Springplank voor ondernemers

Supercatchy is bovenal een concepten-, ideeën- en namenfabriek. De raderen draaien altijd, en we delen hier graag het bruikbare deel van onze hersenspinsels.

Uit natuurlijke interesse halen we inspiratie uit alle mogelijke hoeken. We volgen trends, verdiepen ons in marketingstrategieën en proberen de vraag te beantwoorden waarom het ene bedrijf groeit als kool, en het andere een sluimerend bestaan leidt/lijdt.

De kennis die we vergaren, delen we graag met je. Waar we je in de dagelijkse praktijk mee kunnen helpen, vind je hieronder!

Wat we voor je kunnen betekenen:

Lanceerhulp

Bij het lanceren van concept komt best wat kijken. We kunnen je helpen doelen te stellen, plannen te maken, op het juiste spoor te blijven, checken of je mijlpalen daadwerkelijk en tijdig behaalt (en waarmee we graag een stok achter de deur-functie  vervullen).

Op Supercatchy (nog) niet gevonden wat je zoekt? We kunnen ook vanaf scratch beginnen en aan de hand van een interview analyseren wat bij je past/kansrijk is.

Overname(s)

Simpelweg de transactie waarbij je een concept van ons overneemt. Het kan bestaan uit louter een (domein)naam of idee op de achterkant van een bierviltje, een uitgewerkt concept incl. artwork of een zich al ontwikkelende onderneming.

Hands-on hulp

Gaandeweg hebben we een stevig netwerk opgebouwd, zodat we over verschillende expertises beschikken. Een marketeer, fotograaf, tekstschrijver, webdesigner maar ook een fiscalist, boekhouder en investeerder kunnen we met je laten kennismaken. Allemaal prima mensen die we je zondermeer aanbevelen.  

Samenwerking

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Gevleugeld en waar, deze uitspraak. Zie een concept waar je een bijdrage aan wilt leveren? Laat het weten!

We gaan graag na of en waar we elkaar kunnen versterken. Wanneer het tot een samenwerking komt, zetten we gemaakte afspraken helder (en kort) op papier, zodat duidelijk is wat we aan elkaar hebben.

Maak de start en kom in contact!

Benieuwd of we jouw ondernemerschap een vliegende start óf een nieuwe impuls kunnen geven? Laat het ons graag even weten als je meer info wilt over één van de concepten op onze site, maar ook als je wilt eens wilt brainstormen!


Supercatchy! ...in het kort

Wat als je continu ideeën hebt, maar ook een (te) volle agenda? Dan wordt het tijd om die agenda nét leeg genoeg te maken om die ideeën in de etalage te zetten. Zodat ze in de handen van de juiste ondernemer kunnen uitgroeien tot een succes.

Want waarom op de plank laten liggen als we er gezamenlijk beter van kunnen worden? Wij zijn Maarten en René en vertellen je graag meer! Mail naar team@supercatchy.nl of laat je supersnel terugbellen: